12 september SAMENSPEL (kapoenen, kawellen, jonggivers)

Beste ouders, leden en nieuwkomers
Morgen nodigen wij al de kapoenen, kawellen en jonggivers (+ nieuwe leden!!) samen met hun ouders uit voor een heus en geweldig SAMENSPEL! Neem allemaal zoveel mogelijk VRIENDJES en VRIENDINNETJES mee!! Hiervoor spreken we af om 14:00 (ouders mogen bij de opening staan en het live meemaken) achter de Mispelaer (Paddegatstraat 53a, 1880 Nieuwenrode). Dit samenspel stopt om 17:00. Maar niet getreurd...
Vanaf 17:00 organiseren onze jins hun jinbar op 't Graantje (Kerkstraat 19, 1880 Nieuwenrode), waar je iets lekkers kan drinken en kan genieten van sublieme croque monsieurs! Dit alles ten voordele van het buitenlandse kamp van onze oudste leden. Tegelijk met deze jinbar zullen er op 't Graantje vanaf 18:00 ook inschrijvingsmomenten plaatsvinden voor de jonggivers, givers en jins. De kapoenen- en kawellenleiding komt komende weken thuis langs om leden in te schrijven.
Vriendelijke groeten
De leiding