Verbouwingen

Hoewel we onze zondaagse activiteiten alweer terug plannen op onze nieuwe lokalen (achter feestzaal "De Mispelaer"), zijn we er momenteel nog steeds volop aan het werken! Concreet zijn we nu sinds eind 2020 bezig met de binnenafwerking (gyprocplaten zetten, plamuren, vloeren, verven, eletriciteit plaatsen, ...). Dit doen wijzelf (leiding, ouders en leden) vrijwillig elk weekend. Wij beschikken dan ook niet over de financiële middelen om hiervoor werkmannen in te schakelen. Het mooie is dat we alles zelf doen, maar het nadeel is dat er veel werk op onze schouders valt. Daarom vragen wij jullie, beste vrijwilligers, om ons te helpen.

U kan uw aanwezigheid melden via volgende DOODLEbit.ly/scoutsnieuwenrodebouwtenikkomhelpen Zo zijn wij (en onze professionele werfleider) op de hoogte van uw komst! Alvast bedankt voor uw hulp!! SAMEN maken we deze prachtige lokalen!