Verbouwingen

De leiding heeft al enkele klusjesdagen achter de rug gehad. Momenteel hebben we al bijna overal lichten geplaatst en is er sanitair aanwezig.  Ook de stopcontacten krijgen hun plaatsje! Aan de keuken moeten we nog beginnen. Concreet gaat het vooral om de afwerking! Hulp is daarmee altijd welkom! Wij doen dit op onze eigen krachten  (leiding, ouders en leden) vrijwillig elk weekend. Wij beschikken dan ook niet over de financiële middelen om hiervoor werkmannen in te schakelen. Het mooie is dat we alles zelf doen, maar het nadeel is dat er veel werk op onze schouders valt. Daarom vragen wij jullie, beste vrijwilligers, om ons te helpen. 

Wij rekenen hiervoor op vrijwilligers. U kan altijd iemand van de leiding aanspreken als je het ziet zitten om ons team te versterken! Geen zorgen, je moet geen ervaring hebben om ons te kunnen helpen. Alle hulp is welkom!

Zo zijn wij (en onze professionele werfleider) op de hoogte van uw komst! Alvast bedankt voor uw hulp!! SAMEN maken we deze prachtige lokalen!